Recipes
Ingrediente (8 Porţii)
- 1 pepene galben de dimensiuni medii
- 1 aluat de foi congelat sau proaspăt (270 g)
- 4 linguriţe miere
- 80 g unt moale
- 60 g zahăr
- 1 gălbenuş de ou
Valori nutriţionale (per porţie)
Calorii331 kcal
Grăsimi20 g
Sodiu173 mg
Carbohidraţii35 g
Proteine3 g
Fosfor56 mg
Potasiu368 mg
Conţinutul de lichid108 ml
Instrucţiuni
Amestecaţi 60 g de unt moale într-un bol cu zahărul şi gălbenuşul. Preîncălziţi cuptorul la 210°C (Termostat 7). Tăiaţi coaja pepenului galben, tăiaţi-l în felii şi rumeniţi-l într-o tigaie cu untul rămas. Adăugaţi mierea şi lăsaţi să se caramelizeze uşor. Aranjaţi feliile de pepene caramelizat pe aluat. Puneţi tarta în cuptor pentru a se coace timp de 10 minute. Serviţi caldă.