Recipes
Ingrediente (4 Porţii)
- 320 g cartofi
- 4 linguri făină
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 1 ou
- 350 g dovlecei
- 100 ml ulei
- 100 ml smântână acră (30 % grăsime)
- usturoi
Valori nutriţionale (per porţie)
Calorii443 kcal
Grăsimi35 g
Sodiu36 mg
Carbohidraţii26 g
Proteine7 g
Fosfor117 mg
Potasiu622 mg
Conţinutul de lichid190 ml
Instrucţiuni
Radeţi dovleceii în bucăţi mari şi lăsaţi-i deoparte puţin, apoi zdrobiţi-i. Radeţi mărunt cartofii cruzi şi ceapa, apoi adăugaţi dovleceii zdrobiţi. Apoi, amestecaţi împreună cu făina, usturoiul zdrobit şi oul. Adăugaţi puţină apă dacă este necesar. Prăjiţi într-o tigaie şi serviţi cu usturoi şi smântână acră.