Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 320 g cartofi
  • 4 linguri făină
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 350 g dovlecei
  • 100 ml ulei
  • 100 ml smântână acră (30 % grăsime)
  • usturoi

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii443 kcal
Grăsimi35 g
Sodiu36 mg
Carbohidraţii26 g
Proteine7 g
Fosfor117 mg
Potasiu622 mg
Conţinutul de lichid190 ml

Instrucţiuni

Radeţi dovleceii în bucăţi mari şi lăsaţi-i deoparte puţin, apoi zdrobiţi-i. Radeţi mărunt cartofii cruzi şi ceapa, apoi adăugaţi dovleceii zdrobiţi. Apoi, amestecaţi împreună cu făina, usturoiul zdrobit şi oul. Adăugaţi puţină apă dacă este necesar. Prăjiţi într-o tigaie şi serviţi cu usturoi şi smântână acră.