Recipes
Ingrediente (4 Porţii)
Ingrediente:
- 9 foi de lasagna
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 1 ceapă (60 g)
- 700 g zucchini (aprox. 6)
- 2 căței de usturoi
- 250 g ricotta
- 50 g brânză cheddar
- 350 g sos de roșii (de ex., sos pentru paste gata preparat din roșii și busuioc)
Valori nutriţionale (per porţie)
Instrucţiuni
Mod de preparare:
Tăiați fin ceapa. Dați zucchini pe o răzătoare mare. Tăiați usturoiul mărunt. Preîncălziți cuptorul la 220 °C (ventilat 200 °C).
Fierbeți foile de lasagna timp de 5 minute până se înmoaie puțin (nu le gătiți complet). Clătiți-le cu apă rece și puneți-le deoparte separate sau cu câteva picături de ulei între straturi pentru a nu se lipi între ele.
Sfaturi nutriţionale
To reduce potassium levels, soak the grated courgette in water for several hours before preparing the lasagne. To reduce phosphorous levels, reduce the amount of cheese slightly or try using cottage cheese instead of ricotta. When choosing your ready-made tomato sauce, check the ingredients to avoid unnecessary additives and excessive quantities of certain products. The fewer ingredients, the better!