Recipes
Ingrediente (4 Porţii)
- 6 albuşuri
- 4 linguri zahăr
- Margarină pentru a unge forma
Pentru cremă:
- 1 cutie frişcă (200 ml) (30 % smântână)
- 200 g căpşuni (aproximativ 15 căpşuni mici)
Valori nutriţionale (per porţie)
Calorii274 kcal
Grăsimi18 g
Sodiu117 mg
Carbohidraţii20 g
Proteine8 g
Fosfor56 mg
Potasiu226 mg
Conţinutul de lichid126 ml
Instrucţiuni
Bateţi albuşurile spumă, adăugaţi zahărul şi continuaţi să bateţi. Aşezaţi albuşurile într-o formă unsă cu margarină şi coaceţi în bain-marie timp de 20 de minute. Cu grijă, scoateţi-le din formă şi lăsaţi-le să se răcească. Crema de căpşuni: amestecaţi toate căpşunile cu smântâna şi amestecaţi-le cu un blender. La final, turnaţi crema peste budincă şi daţi la frigider.